Vår yra... =)

Lite bilder från idag!!  =)



                                         
Barrax                                                               Brunte






Sobra                 




/alexandra

Dåligt av oss...

Lite dåligt samvete över denna dåliga uppdatering som dessa TVÅ latmaskar lider av som ska skriva lite här!!! =)

Händer dock ej så mycket , mest ute och rider i skog och mark. Fast i helgen som kommer har frida träningsritt igen, så denna gång ska Barrax sköta sig bättre!
Även Barrax har drabbats av denna konstiga varelse "latmasken" så jag får be han i varje steg att detta ÄR faktiskt roligt!! =) Tror det beror på pälsfällningen som råder nu!

Hoppas att det ska bli vår nu så vi får sko med sommar skor nästa gång! vill ej ha broddat igen!! =/


image63


Denna bild är från gotland, Hoburgsritten. Den vill jag rida med Barrax någon gång! Ser underbart ut!!



Mvh Alexandra 


Träningsritt!

Hej svejs!

I dag har vi varit i Kristinehamn på träningsritt som familjen Söderström annordnade med bravur! Tusen tack till er! : ) Det var extra kul för det var stor uppslutning och det är alltid roligt för både arrangören och deltagarna? Lite nya människor som vi inte kände igen, men som förhoppningsvis får upp ögonen för diciplinen DISTANS!

Camilla & Sobra:
Jag och Sobra red 2,5 mil med en genomsnitts hastighet på 13,5 km/h. Sobra var pigg och framåt, men matte är lite ringrostig! ; ) Jag är med andra ord sliten efter 2,5 mil, och jag som red 8 mil i sommras och var inte tröttare än vad jag är nu? Bara att lägga sig i hårdträning! ; )
 
Alexandra & Barrax:
Barrax & Jag red 1,5 mil i lungt tempo 10 km/h. Han var lite tokig i början, hoppade och studsade i början, tyvärr så var vi sist med att göra iordning hästarna så jag hann ej skritta runt något innan det bar av så han var väldigt taggad!! =/ men det släppte inte långt efter starten!! Sen var han KANON att rida!
Jag är nöjd med dagen iaf!!

Tack Anette att ni höll mig sällskap när Mamma och Sobra red iväg!! :)

/Camilla & Alexandra

         

         

         


Rolig Helg....

Halloj...


I helgen som varit så åkte vi till Staffan tidigt på lördag morgon! Båda hästarna fick följa med! Dagens tema var Extreriör, Träning & Hållbarhet! Jätte intressant!!! =) ville inte åka hem..
Staffan tittade på de hästar som var med (7 st) och bedömde dom.

Båda våra hästar var bra och trevliga! Hull, musklade, bra lynne osv. jätte kul och höra att den tid man lägger ner verkligen är rätt!! =) så vi är nöjda!!


Igår var vi till ridhuset och red för det regnade så! usch.. Barrax går verkligen trevligt och det är en fröjd att rida honom.. Känns som om vi har ridit ihop oss nu ... =) men har lite bus för sig ibland... men det är väl okej när man är 5 år.!

Sobra och jag kom nyss in från en tur, blev 1,5 mil i regn. Fast bra träning det med! Men nu minsan skiner SOLEN! hmm.. typiskt.
Fast jag känner mig mer hurtig när vi red när det regnade!! =)


Lägger in några bilder från helgen!! Klicka för Större!


                 

Barrax visas!                             Lite rund om magen ser de ut som...*haha*


                                  


Fina Sobra..      


/ Alexandra


Gimmick åkte...

Igår åkte Gimmick till Ingela B , hon ska ha honom i sommar för betäckning och starta honom några tävlingar om allt flyter på och de passar ihop! Roligt! men det var allt med en tår i ögat =(  som jag och Anne åkte därifrån efter att ha lämnat honom och spanat in alla hästarna på gården (vilket var en hel hög!).
Träffade Gimmicks Mamma, Galadriel! SÅ fin hon var och jätte gosig!!

Idag har jag varit ute med båda hästar på en tur i fina solskenet! mysigt.... Barrax gick jätte fint =)
Imorgon ska erica, sara d och jag åka till ridhuset, tror det får bli sobra som följer med!! hon behöver mjukas upp lite tror jag!!

Ska bli roligt att åka till Staffan på lördag och höra vad han har att säga och titta på de andras hästar också! trevligt.. Väldigt nyttigt för Barrax att komma ut på ett nytt ställe!


Ha det bra i solvädret!  =)

Alexandra


RSS 2.0