Skagern runt!

Hej igen!
Nu har vi ridit Skagern runt, det var jätteroligt och trevligt att träffas under sådans former! Denna upplevelse kan varmt rekomenderas till andra!
Jag / vi återkommer med en lite mer utförlig berättelse och lite bilder när tiden ges! Det har varit några intensiva dagar med Ullareds tur och Skagern runt! ; )
/Camilla

Phuu!

Hej igen!
Nu är vi på väg hem och jag har konstaterat att det är jobbigare att vara i Ullared och handla än att rida distans! Att springa i affärer är inte min grej riktigt, jag orkar inte! ;)
Inga stora fynd i dag mer än förbrukningsgrejer som ändå ska handlas, lite kläder blev det också. Alexandra & Tommy hittade en del i alla fall.
Nu vill jag hem och förbereda för helgens upplevelse som ska bli spännade och rolig!

/Camilla


Tidigt!

Nu är vi på väg till Ulared, kl. är 04.45 och vi har åkt sen kl. 04.00! Vi får se om vi gör några fynd? ;)
I morgon är det dags för den efterlängtade turen runt Skagern, det ska bli jätteroligt!
/Camilla

Flytt..

Nu har hästarna bytt stall. Dom står nu nere vid Karlstorp (Annie har sina hästar där, samt Karin med sin Nova).
Barrax och Sobra tog flytten väldigt smidigt och dom bara äter och äter i sin nya hage! Tror dom är nöjda så länge dom har varandra.

Till helgen ska jag, mamma och pappa åka till ullared på fredagen!
Barrax har skrivit en liten önskelista på det han var sugen på! =P Blir bara en tur över dagen för sen på Lördag ska vi och ett glatt gäng rida Skagen runt!
Ska bli jätte mysigt, med övernattning och middag på lördag kväll.
Barrax får stanna hemma för jag ska rida Carros ena häst Nariaat.  http://www.stallcrescam.se/  .

Ska bli ett roligt äventyr..!

Och imorgon ska jag på kurs, Team Värmlands ungdomssattsning. Det var 3-4 tillfällen där det kommer föreläsare om ex. kost, träning, team utbildning mm. Ska bli roligt!
Får berätta mer om det imorgon när jag kommer hem!


Nu blir det sängen!

Kram Alexandra

Hej svejs!

I måndags var jag och Sobra ute på en tur på ca. 15 km utan Barrax & Alexandra, vi passade på att hålla ett lite högre tempo. Sobra och jag kom i kapp en man som var ute och joggade, Sobra förstod inte varför vi skulle springa förbi honom? Hon tyckte att vi kunde ta sällskap med honom i stället! ; )

I kväll så var jag och Alexandra ute och red tillsammans igen och då valde vi en trevlig sväng på ca. 10 km med lite backträning. Sobra fick upp flåset ganska rejält när vi galloperade uppför en fin skogsväg.
På bilden nedan så ser ni utsikten från toppen av hygget som är vägen ner från den fina skogsvägen. Brant som attan är det, men det gick bra och hästarna tog det försiktigt och lungt.


Lite stolt måste vi berätta att Sobra & Barrax bror Elcopero vann 160 km klassen på Dackeritten i lördags! : ) GRATTIS till Ellen Suhr & Elcopero!

Våran egen klubb (FRS) hade även två startande, Frida & Cadam i 160 km (godkända) och Emma & Ohio i 80 km (6:e placering). GRATTIS till er också!

Länk till Endurance.net där det finns fina bilder från Dackeritten.

Kram Camilla


Semester snart..

Idag har jag o Barrax varit på en liten tur nu i kvällningen! men inte allt förlång. för imorn gör jag sista dagen innan semestern o de känns kanon skönt ! !

Håller även på att packar och flyttar saker, då vi byter stall. Ännu är bara sakerna flyttade, ej hästarna..så jag ska passa på att rida vägarna vi har här som är bra innan vi flyttar nu.
Tror hästarna kommer ha tröttnat på mig innan semester är slut.. för man får ju så mycket tid över.
Ska verkligen lägga mycket energi på att få Barrax att bli mer lätt skodd. För det är så jobbigt när han krånglar.!

Nej, nu blir det sängen..


Bild från turen förut..



Han är så fin tycker jag..

Kramar Alexandra


Blandat!

Hej svejs!
Sobra känns fin och pigg efter A9-ritten! Under helgen nu har vi varit ute på tur både lördag & söndag. Det har varit mycket skog så det har gått i snigelfart, men mysigt och trevligt!
Idag när Alex & Barrax var med så var Sobra nästan skraj för sig själv, så till slut blev jag så trött på henne att jag knöt min tröja över hennes huvud! : O

Snopen Sobra som undrar vad som hände?

Snacka om att hon blev förvånad och även jag blev det när hon svarade på mina hjälper gick framåt! Vi till och med travade i lagom tempo med tröjan över huvudet! En till som blev förvånad var Barrax, han funderade på vilken planet den varelsen kom ifrån som helt plötsligt var där brevid honom! ; )

Vi har lite svårt att få till det med tävlingar i år, den här säsongen har varit svår att planera!
Så, nu har ett frö såtts hos distansvännerna i Värmland om att vi ska försöka att rida Skagen runt tillsamans, Länk. Planen är att rida den på två dagar med en övernattning så att vi även kan träffas och umgås med varandra under lugnare former än vad det blir på tävlingar och möten som oftast är fokuserade på en viss sak.
Hoppas bara att vi nu hittar ett datum som kan passa så många som möjligt?
/Camilla

SOMMAR -tider..

Det är helt underbart nu när det är sommar! =) varmt o skönt är de.. Jag o Barrax försökte bada här om dagen men det var bara matte som ville.. barre var inte lika impad... =P fast det var jätte varmt o skönt i vattnet! Vi ska ut o rida ikväll när värmen har lagt sig lite...

Man sitter o funderar och funderar på en bra lösning med säsongen... sobras är lite problem, barrax har sin klar men det blev ingen midsommar i Sveg för oss tyvärr.. !


Kramar Alex


RSS 2.0