Den känslan är den bästa....

Tror alla känner så någon gång att nästan allt är jobbigt och tungt. När man går en hel dag på jobbet och längtar tills man slutar och när man äntligen gör det så får man en enorm glädje känsla i hela kroppen som får pulsen att slå lite fortare!

Man byter om till stallkläder, ger sig ut i ur och skur för att få träffa och ta hand om dessa underbara  varelser som BARA kan få en att må bra!

När de vänder på huvudet, höjer lite på ögonbrynen och lägger öronen framåt, då vill man bara LE!
Är så fruktansvärt glad för att dom finns hos mig, varje minut, tår och krona man lägger ner på dom får man tillbaka tio gånger om genom bara den blicken!
Man får så otroligt mycket kärlek tillbaka av dom, finns nog inget som man ej skulle gå igenom för deras skull och dom är lika underbara tillbaka...!

Är väldigt nöjd och glad med Barrax! =) Detta är början på en livslång resa som blir den bästa i mitt liv!

/ Alexandra






Hubertus


I söndags var det hubertusjakt i Bjurbäcken och det var ca 16 startande tror jag
 .
Först en ridtur på lite mer än en mil och sedan ett upplopp med en stolpe och en rävsvans på!
Var nästan först fram till stolpen men ibland hjälper inte det!!  Det gick lite för fort! men skoj var det....=) Sobra tyckte att det var extremt roligt och tyckte upploppet var lite kort tror jag! *haha* Så det blev ingen svans detta år!

Det snöar ute och det är så mysigt så... =)


Ha de bra så länge.... kram alex

       

      

Helgens ridturer!

Hejsan!

Har verkligen varit ett underbart väder i helgen!

Tog med mig kompisarna ut på en sväng. ( Vicky rider sobra och Erica har med sin "mia" syns tyvärr lite dåligt på bilderna ) Barrax tyckte det var jätte skoj =) och Sobra är inte den som inte hänger på när det blir lite bus =) ,men Mia däremot tar allt med ro och stressar inte upp sig!
Red upp för "vattentorns backen" en backe som är brant så dom fick upp pulsen lite! Alltid lika roligt.

Erica var med ut en tur för några helger sen också, då fick man höra komentaren att " Jag förstår inte riktigt vad som är roligt med att rida såhär långt nästan varje ridtur =)" Erica är mer intresserad av hoppning än mil efter mil i skogen. Roligt och se att man är så olika för jag gillar inte riktigt att hoppa, allt över marknivå är lite läskigt! =) 
Men med detta trevliga sällskap har man aldrig tråkigt!!!

Nu ska jag gå och ge Chili (min kisse katt) lite mat för han har tittat på mig länge nu!

Om ni vill se bilderna nedan lite större så får man klicka på dom och sedan klicka igen för att få dom mindre!

Hoppas ni inte har sprungit på allt för många spöken under denna helg! *Haha* 

Hörs snart igen! Kram alex




              

nöjd...*

Nu har det gått ett tag sen senast bokstäverna hamnade här! =)

Tränade för Håkan i söndags med Barrax o det gick bra tycker ja! Det var roligt o träffa lite folk oxå! Lite ont om dom ute efter grusvägarna! =)

Även träning för micke i onsdags o de kändes jätte bra då han var avslappnad o mycke trevlig! Men han blir allt lite trött  i huvudet efter allt sånt där!
Micke berättade att han måste göra ett uppehåll i träningarna av "personliga skäl" och det får man ju respektera Synd bara..... =(



Ska strax åka till jobbet o sen till pollarna! Imorgon väntar en tur men Erica och Vicky! Roligt!! hoppas de blir fint väder bara!!!

Kan nog aldrig sluta le över denna underbara häst som är min! =) Sobra har lärt honom att gnägga när de ska ha mat på kvällen!! ( som hon är expert på !) hahaha...

Ha de bra!


*Hoppas ni kommer på hubertusen på söndag!!! (nästa helg)*


Kramar Alex


RSS 2.0