Sydnärkeritten-08



Igår var det Barrax tur att åka en sväng, närmre bestämt Pålsboda. Det var inte allt för långt så vi åkte kl 7 vilket börjar bli sovmorgon för oss.

Hästen var urlastad och grejerna framme. Mamma skulle besiktiga Barre och allt gick bra tills upptravet som han inte tycker är skojigt. Han vill inte alls springa (har tränat på detta hemma och då springer han, och varje gång jag ridit nu veckan innan tävlingen. Springer upp jättebra.)
Men, veterinärerna hade tålamod och mamma fick springa igen,  det gick lite bättre och det blev godkänt. =)
Sen var det bara att vänta på start. Barrax tog täten ut på banan första 5 km. Lite smårädd för allt möjligt men travade på fint.

Efter ca 2,5 mil så tyckte han att det räckte. Tempot låg på 10km/h så det var lungt och trevligt men han förstår verkligen inte varför vi gör detta. Så vi skrittade i 5 km och stannade då och då för att beta lite gräs och titta på saker.
Så tillslut var vi 3 km innan mål och det var som att trycka på en knapp och han tyckte allt var kanon kul igen! Så det blev lite galopp på upploppet med en svajande väg in över mållinjen då tälten var farliga! *hehe*

Orken finns där, han ska bara komma på att detta faktiskt är roligt. Men Sobra var likadan när hon var ung, så när det väl händer så blir det nog bra! Han måste bara komma på det!

Vi fick en liten rosett och hemfärden var efterlängtad.


Tack Mamma & Christoffer för hjälpen!! 

Kram  Alexandra



Alexandra & Barrax innan start!


Alexandra & Barrax innan start!


Ute på banan!


Vid målgång!


Kommentarer
Postat av: Anette i Väse

Grattis till eran gdk ritt!

Ha det gott

2008-07-08 @ 07:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0