Upptaktsmöte!

Idag har vi varit på upptaktsmöte i distans för Värmlandsdistriktet!  Alltid lika kul att träffa likasinnade och utbyta erfarenheter.

Vi var fyra från Storfors som gav oss i väg jag, Alex, Anne & Anette S.

Väl framme träffar vi Enar, Göran, Frida, Sara, Birgitt, Hasse, Anette N, Ann-Louise,  med andra ord en skaplig samling folk!

Enar & Göran redovisar från tävlingsåret 2007 och Frida berättar om tävlingsterminen 2008 och delar med sig av sina erfarenheter från tidigare år!

I samband med Fridas presentation av tävlingstermimnen för 2008 så pratade vi även om möjligheterna för FRS att ställa upp med ett lag till Lag-SM 2008. Förutsättningarna för det verkar goda, så vi får se lite längre fram på säsongen. De som var intresserade/kvaliciferade var Frida, Emma, Anette, Birgitt, Eva & Camilla. Enar tog upp möjligheten att det kanske fanns fler hästar som kan delta med låneryttare om det skulle behövas?

Enar berättar även om Folksam Cup (T50 km) och det blir lite diskution runt förra årets regler. Folksam Cup är till för att uppmuntra nya ekipage till bra genomförande på tre deltävlingar under året. Tyvärr så har hastigheterna varit ganska höga tidigare år och Enar ville höra vad vi tyckte och tänkte om detta och vad man kan göra åt det. Lite tankar och förslag kom fram, så vi får se vad Enar och övriga som bestämmer kommer fram till?

Sedan bjuds vi på gott fika och vi tittar på Back On Track produkter som Anette N hade med sig, mycket som man skulle vilja ha! ; )

Lite prat blev det även om ett eventuellt namnbyte på klubben Filipstadsbygdens Ridsällskap, alla som var närvarande på mötet ansåg att ett namnbyte är positivt för klubben och dess fortlevnad. Förslag på namn som jag spontant kommer på var Wermlands Distansryttare & Wermlands Distansklubb, men det var säkert fler som nämdes.

Jag får se om det blir någon ridtur med Sobra i morgon, hon har en sko som sitter löst! Andra framskon som sitter löst sen hon skoddes för tre veckor sedan, konstigt? Hovslagaren är tilltalad och kommer så fort som möjligt, men det skulle nog ske i början av veckan.

Nästa helg är det Distansgalan i Skövde och då åker jag, Alex & Anne dit på lördag eftermiddag/kväll och deltar på middagen, det ska bli kul!

/Camilla : )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0